Privacy policy

 

Tko smo mi

Adresa naše web stranice je: https://g413.net i ovo je naša politika privatnosti.

Gdje nudimo naše usluge?

 Usluge dostupne u Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Komentari

Stavke koje se odnose na komentare i poruke navedene su u politici privatnosti. Kada posjetitelji ostavljaju komentare na stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i posjetiteljevu IP adresu i niz korisničkog agenta (koji identificira preglednik) kako bismo pomogli u otkrivanju neželjene pošte.

Kontakt forme

Kolačići

Točke vezane uz kolačiće navedene su u politici privatnosti. Ako napišete komentar na našoj web stranici, možete se složiti da se vaše ime, adresa e-pošte i web stranica spreme u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovno ispunjavati sve ove podatke kada ostavljate novi komentar. Ovi se kolačići pohranjuju godinu dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Objave na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, objave itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se točno kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem.

Usluge analitike

Naša web stranica koristi funkcije usluge web analize… Google Analytics, Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, SAD. Google Analytics je usluga web analize. Web analiza je prikupljanje, prikupljanje i procjena podataka o ponašanju posjetitelja web stranica. 


Prikupljeni podatci web analize

Usluga web analize prikuplja, između ostalog, podatke o web stranici s koje je ispitanik došao na web stranicu (tzv. referer), kojim je podstranicama web stranice pristupano ili koliko često i u kojem trajanju je podstranica je pregledan. 


Web analiza prvenstveno se koristi za optimizaciju web stranice i analizu isplativosti oglašavanja na internetu. Osoba odgovorna za obradu koristi dodatak “_gat._anonymizeIp” za web analizu putem Google Analytics.

 

Google Analytics komponenta

 

Korištenjem ovog dodatka, Google skraćuje i anonimizira IP adresu internetske veze subjekta podataka ako se našoj web stranici pristupa iz države članice Europske unije ili iz druge države potpisnice Ugovora o Europskom gospodarskom prostoru. Svrha komponente Google Analytics je analiza protoka posjetitelja naše web stranice. 


Analytics kolačić

 

Google koristi dobivene podatke i informacije, između ostalog, za procjenu korištenja naše web stranice, za sastavljanje online izvješća za nas koja prikazuju aktivnosti na našoj web stranici te za pružanje drugih usluga povezanih s korištenjem naše web stranice kao što je navedeno u našoj politici privatnosti. Google Analytics postavlja kolačić na informacijski sustav subjekta podataka. Što su kolačići već je objašnjeno gore.

 

Analitika


Postavljanjem kolačića Google može analizirati korištenje naše web stranice. Svaki put kada pristupite jednoj od pojedinačnih stranica ove web stranice, kojom upravlja voditelj obrade i u koju je integrirana Google Analytics komponenta, internetski preglednik na sustavu informacijske tehnologije nositelja podataka automatski se pokreće od strane odgovarajuće Google Analytics komponente.


Prijenos podataka u svrhu praćenja podrijetla posjetitelja

 

Kao dio ovog tehničkog postupka, Google dobiva saznanja o osobnim podacima, kao što je IP adresa subjekta podataka, koje Google koristi, između ostalog, za praćenje podrijetla posjetitelja i klikova te naknadno omogućavanje naplate provizije.

 

Analiza pomoću kolačića

 

Kolačić se koristi za pohranjivanje osobnih podataka, kao što su vrijeme pristupa, lokacija s koje je pristup napravljen i učestalost posjeta našoj web stranici od strane ispitanika. Svaki put kada posjetite našu web stranicu, ovi osobni podaci, uključujući IP adresu internetske veze koju koristi subjekt podataka, prenose se Googleu u Sjedinjenim Američkim Državama. Google može proslijediti osobne podatke prikupljene tehničkim postupkom trećim stranama.

 

Google Analitika

 

Članci koji se odnose na Google Analytics nalaze se na stranici “Politika privatnosti”. Dotična osoba može spriječiti postavljanje kolačića putem naše web stranice, kao što je već opisano, u bilo kojem trenutku pomoću odgovarajuće postavke u korištenom internetskom pregledniku i na taj način trajno prigovoriti postavljanju kolačića. 


Uklanjanje Google Analytics kolačića


Takva postavka korištenog internetskog preglednika također bi spriječila Google da postavi kolačić na informacijski sustav subjekta podataka. Osim toga, kolačić koji je Google Analytics već postavio može se izbrisati u bilo kojem trenutku putem internetskog preglednika ili drugih softverskih programa.

 

Browser-Add-On

 

Politika privatnosti sadrži točke koje se odnose na dodatke pregledniku. Ispitanik također ima mogućnost prigovora na prikupljanje podataka koje je generirao Google Analytics u vezi s korištenjem ove web stranice, kao i na obradu tih podataka od strane Googlea i mogućnost da to spriječi. 


Preuzimanje i instaliranje dodatka

 

Da bi to učinio, nositelj podataka mora preuzeti i instalirati dodatak pregledniku na poveznici https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Ovaj dodatak pregledniku govori Google Analyticsu putem JavaScripta da se podaci ili informacije o posjetima web stranicama ne smiju prenositi na Google Analytics. Instaliranje dodatka za preglednik Google smatra kontradikcijom.

 


Google-Add-Ons


Izjava o zaštiti podataka sadrži točke koje se odnose na Googleove dodatke. Ako se informacijski sustav nositelja podataka izbriše, formatira ili ponovno instalira kasnije, ispitanik mora ponovno instalirati dodatak pregledniku kako bi deaktivirao Google Analytics. 


Ako nositelj podataka ili druga osoba unutar njihove sfere kontrole deinstalira ili deaktivira dodatak pregledniku, moguće je ponovno instalirati ili ponovno aktivirati dodatak pregledniku.Dodatne informacije o Google-Add-Ons

 

Dodatne informacije i primjenjive Googleove propise o zaštiti podataka možete pronaći na https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ i na http://www.google.com/analytics/terms/de.html. Google Analytics je detaljnije objašnjen na ovoj poveznici https://www.google.com/intl/de_de/analytics/. To možete spriječiti tako da svoj preglednik postavite tako da se kolačići ne spremaju.


S kim dijelimo vaše podatke

Spremanje podataka

Kriterij za trajanje pohrane osobnih podataka je odnosni zakonski rok čuvanja. Nakon isteka roka relevantni podaci će se rutinski brisati osim ako više nisu potrebni za ispunjenje ugovora ili iniciranje ugovora.

Koja prava imate na svoje podatke

Možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni zadržati iz administrativnih, pravnih ili sigurnosnih razloga.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatizirane usluge otkrivanja neželjene pošte.

Možete nas kontaktirati koristeći sljedeće kontakt podatke:

G413 d.o.o.

Vukovarska 111, 21000 Split, Croatia

+385 99 303 4404

office@g413.net