O nama

O nama-Vlasnik
bacc.ing.aedif. Marko Stanić - Direktor

Tko smo mi?

G413 je novoosnovana firma za strojno žbukanje u Hrvatskoj, koja je nedavno otvorila svoja vrata kao ponosna podružnica firme Stanic “G4” GmbH s bogatom poviješću i 20 godina iskustva u Austriji. Naša strast prema kvaliteti i preciznosti odražava se u svakom projektu. Imamo stručni tim inženjera i radnika koji se posvećuju postizanju vrhunskih rezultata. Moderna oprema i najnovije tehnologije osiguravaju visoku učinkovitost. Bez obzira na veličinu projekta, nudimo prilagođena rješenja za sve potrebe. G413 je vaš partner za gradnju budućnosti u Hrvatskoj. Želite znati još o nama? Kontaktirate nas.

Saznajte sve o nama

Naš tim

G413 tim se sastoji od stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u strojnom žbukanju. Svaki član našeg tima garantira iznimnu kvalitetu rada te se posvećuje svakom projektu s predanošću kako bismo osigurali da vaši zidovi budu besprijekorni i trajni.

Dugogodišnje iskustvo

"Brzina, kvaliteta i garancija"

FAQ - Žbuka

Ovdje ćete pronaći najčešće postavljana pitanja o nama i našoj firmi te uslugama koje nudimo

Koje sve usluge pruža firma G413?

G413 je građevinska tvrtka specijalizirana za unutarnje žbuke, klimatske žbuke, sanacijske žbuke i vapneno cementne žbuke. Naš stručni tim pruža visokokvalitetne usluge u ovim područjima, prilagođene potrebama naših korisnika.

Kako mogu zatražiti besplatnu procjenu za svoj projekt?

Kako biste zatražili besplatnu procjenu ili ponudu za svoj projekt, možete nas kontaktirati telefonom, e-poštom ili putem kontakt forme na našoj web stranici.

Na kojim lokacijama G413 pruža svoje usluge?

G413 posluje na širem području i svoje usluge pruža na više lokacija. Naš tim je zastupljen u raznim gradovima te pokriva područje Splitsko-dalmatiske i Dubrovačko-neretvanske županije. Kontaktirajte nas kako bismo provjerili dostupnost na vašoj lokaciji.

U kojim referentnim projektima je sudjelovao G413?

G413 je bio uključen u razne referentne projekte, uključujući stambene zgrade, poslovne prostore i javne objekte. Za više informacija, kontaktirajte nas putem telefona, e-pošte ili forme na našoj web stranici.